Urządzenie do tarcia sera

Całkowicie kwasoodporna podwójna tarka do ucierania miękkich,półtwardych i twardych serów(również feta i parmezan). Maszyna posiada wstępne cięcie i może być używana osobno lub wbudowana w linię produkcyjną. Kraty i bębny można łatwo zmieniać,aby uzyskac różne kształty i wymiary produktu. Szerokość wlotu:2230mm. Szerokość wylotu 980mm. Średnica bębna 550mm. Max. wlot sera o wielkości 80x80x100mm. Młyn jest łatwy do mycia ,oraz łatwo przestawialny dzięki ramie na kółkach. 4 zestawy bębnów w komplecie.

Kategoria:

Dodatkowe informacje
Marka

Groba

Typ urządzenia

KKR 500/2

Wydajność

2 mm do 1200 kg/h – 2,5 mm, do 1800 kg/h – 3,0 mm do 2700 kg/h – 4,2 mm do 3600 kg/h

Rok produkcji

2001

WAGA URZĄDZENIA

1120 kg

Wymiary

2×1,5x2m

Zasilanie

22 kW, 380 Volt, 50 hz

Stan

Idealny